_DSF7059_600px

Om mig

070-226 42 32 / hradmark@outlook.com

jag-av-annika-fb-250pxDet finns över 20 års erfarenhet av textproduktion i mig. IT är mitt huvudområde men jag har också skrivit om arbetsmarknadsåtgärder, testat bilar, skrivit om hållbar utveckling och csr, om stadsutveckling, handikappidrott och om cykel. Jag har skrivit om människor.

Det är inte spretigt. Allt är samma. Effektiva, läsvärda texter som håller kvar läsaren från början till slut och ger såväl kunskap som upplevelser.

De senaste tre åren har jag fokuserat mitt skrivande kring IT-branschens förändrade villkor i den snabba tekniska utveckling som råder, inom ramen för IDG-tidningen IT.Branschen och den delvis content-baserade tidningen IT-Kanalen som jag var med och startade. Dessförinnan skrev jag för CIO:er på tidningen CIO Sweden under två år.

Mitt nätverk i it-branschen är minst sagt omfattande.

Men allt har inte handlat om it. Min bana började med en artikel om Göran Kropp som då besteg Mount Everest och ett antal andra texter för tidningen Friluftsliv. Jag har skrivit om jeansens historia för tidningen Café. Jag har gjort reportage från SM i judo för funktionsnedsatta personer. Testat tjänstebilar och skrivit om hållbar utveckling, gröna byggnader och ekologisk bomullsodling.

Jag har kort sagt gjort lite av varje och få ämnen är mig främmande att skriva om. Min största tillgång ligger i förmågan att snabbt förstå sammanhang, se vad som är viktigt för en given avsändare och målgrupp och på kort tid producera en text som förmedlar detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *